SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AK Parti’nin Amasya milletvekili adayları seçim bölgesine geldi.

AK Parti’nin Amasya milletvekili adayları seçim bölgesine geldi.
Bu haber 15 Nisan 2023 - 10:55 'de eklendi ve 70 views kez görüntülendi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti’nin Amasya milletvekili adayları seçim bölgesine geldi.
Ak Parti Amasya Milletvekilleri adayları Haluk İpek, Hasan Çilez ve Abdülkerim Buğra Şimşek Merzifon Cumhuriyet meydanında coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Ak Parti ilçe binasının önünde selamlama yapan adaylar diğer ilçelere gitmek üzere yola çıktılar.
Hamamözü, Gümüşhacıköy, Suluova ilçelerinde de teşkilat ve vatandaşlarla buluşan vekil adayları daha sonra kent merkezine geldiler.
Parti binası önünde coşkulu bir şekilde karşılanan adaylar milletvekili adayları tek tek söz alarak konuşma yaptılar.
“Bu Hem Dünya Hem De Türkiye İçin Çok Önemli Bir Seçim”
Listede birinci sırada yer alan Vekil adayı Haluk İpek hitaplarında, “14 Mayısta sandığa gideceğiz, çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bugün Türkiye bölgesinin lider bir ülkesi ise, tüm dünya gerçekleşen tüm olaylarda Recep Tayyip Erdoğan ne diyor diye yüzünü Türkiye’ye çeviriyorsa, Ukrayna’da barışı herkes Recep Tayyip Erdoğan sağlayacak diyorsa, Suriye, Libya ve Mısır’daki gelişmelerden biz eğer etkiliysek bunun sebebi sandıkta milletimiz Ak Parti’ye Ak Parti çatısı altında toplanıp gücünü enerjisini bir araya getirip Türkiye’nin bölgesel güç olmasını sağlamıştır. Artık bu bölgede ne söylenecekse bunu Türkiye söylemektedir. Bu da sandık sayesinde olmuştur. Şimdi önümüzde 14 Mayıs’ta yeni yüzyıla girerken Türkiye bölgesel bir güç olmuşken ve güç merkezi batıdan doğuya geçerken, uzun süre bu güç merkezinin doğuya geçişinde Türkiye merkez olacaktır. Bu nedenle Türkiye’nin yürüyüşünü engellemek için, biz hangi adımı atsak, yapmış olduğumuz işlere karşı çıkanlarının sebebi esasen onlarda biliyor ki Türkiye’nin bu gücün merkezi olacaktır. Bu nedenle Türkiye’nin bu yürüyüşünü engellemek için Türkiye’nin düşmanları bu seçimde bir sekteye, bir zaafa uğrar mı diye bu seçimi beklemektedir. Amasya tarih boyunca tarih yazmış bir şehirdir. Osmanlı yeniden Timur tarafından yıkılınca yeniden Amasya’da kurulmuştur. “Milletin istikbalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyen yine Amasya’dır. Amasya Ak Parti kurulduğu andan itibaren Ak Parti’yi çok iyi anlamış, hem Amasya’nın hem de Türkiye’nin gelişimine çok büyük destek vermiştir. Şimdi yeniden 14 Mayıs’ta tarihi bir döneme giriyoruz. Bu hem dünya hem de Türkiye için çok önemli bir seçim. Yani bu seçimde yelkenlerimiz çok iyi doldurup yolumuza devam edip, Amasya’mızı çok daha iyi yere getirmemiz gerekiyor. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Amasya’mız 14 Mayıs’ta Tarihi Misyonunu Yerine Getirecek”
Cumhurbaşkanımıza, Ak Partiye, Ak Kadrolara buradan büyük bir destek vereceğiz diyen ikinci sırada yer alan ve 27. Dönemde de vekillik yapan Hasan Çilez konuşmasında, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına giriyoruz. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Âşıklar Şehri, Şehzadeler Şehri, Anadolu’nun kadim şehri Amasya’nın bir evladı olarak yüzüncü yılda inşallah sizlerin vekâletini alarak Cumhurbaşkanımıza, Ak Partiye, Ak Kadrolara buradan büyük bir destek vereceğiz inşallah. Yüzyıl önce Cülüs Tepe’de Atatürk’ü karşılayan Amasyalılar “kazanız mübarek olsun” diyerek istiklal savaşını başlatmışlardır. Amasya Tamimi ile “Milletin istikbalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyerek cumhuriyetin hem de demokrasinin ilk meşalesini Amasyalılar yakmıştır. Yüzüncü yıla girerken yedili mi, sekizli mi ne dediği belli olmayan masalarda Türk’ün kaderini çizmeye kalkanlara Amasya’mız tarihi misyonunu yerine getirecek, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak, Recep Tayyip Erdoğan’ı, ümmetin liderini tekrar başa getirecektir. Buradan verdiğimi güçle birlikte yüzüncü yılda bu gelişmelerine bu büyümesine çok daha yenilerini milletimizin teveccühü ile ekleyeceğiz. Amasya’lı olarak, Amasya’nın evladı ve vekili olarak buna olan inancım tamdır.5 yıldır vekaletimiz bizim sırtımızdaydı. Amasya ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalıştık. Sizlerden aldığımız güçle bu çalışmamız bu tempomuz artarak devam edecektir. Bize güvendiğiniz için çok teşekkür ediyor, sizlere layık olmak için gece gündüz çalışacağız. 14 Mayıs bayramımız şimdiden kutlu olsun” diye konuştu.
“14 Mayıs Ak Parti’nin Zaferi İle Sonuçlanacak”
Listeye üçüncü sıradan aday olarak giren vekil adayı Abdülkerim Buğra Şimsek ise, “Bu davaya gönül vermiş arkadaşlar, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak 14 Mayıs’ta zaferle sonuçlanacak yolun ilk adımını ilk kıvılcımını burada çekirdek kadromuz ile veriyoruz. Allah nasip ederse 14 Mayısta daha 6’lı masayı yönetemeyen vasıfsızları değil ‘one minute’ deyip dünyayı hizaya getiren bir lideri seçeceğiz. 14 Mayısta dünyanın en büyük heykelini yapanlarını değil, İHA’yı, SİHA’yı, tankı, topu yapanları seçeceğiz. Allah nasip ederse 14 Mayısta PKK’ya bakanlık verenleri değil, FETÖ’ye selam çakanları değil, Afrin’de Cerablus’ta inlerine girip onları bertaraf edenleri seçeceğiz. İnşallah. Allah nasip ederse 14 Mayısta seccadeye basanları değil, zincirleri kırıp Ayasofya’yı açanları seçeceğiz. Velhasıl kelam yüzyıldır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz. Şimdiden zaferimiz hayırlı olsun, kutlu olsun” şeklinde konuştu
Konuşmaların ardından Milletvekili adayları seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA